Categorie: Flexibel werken
Locatie: Tilburg en omstreken

Functie omschrijving

Je levert verzorging, verpleging en begeleiding aan cliënten op basis van in het zorgdossier vastgelegde afspraken. Je verricht de werkzaamheden geheel zelfstandig, binnen de aangegeven kaders en met in achtneming van richtlijnen en protocollen, bij de cliënten thuis.

Ons aanbod

De CAO VVT is van toepassing. Jij bepaalt zelf wanneer jij wilt werken. Het aantal uren dat je wilt werken is altijd in overleg.

Je kwaliteiten

Wij verwachten van je dat je in het bezit bent van het diploma verzorgende niveau 3 IG. Of dat je hiervoor in opleiding bent. Je beschikt, bij voorkeur, over werkervaring in de zorg. Door je goede sociale vaardigheden ben je in staat om op een respectvolle wijze om te gaan met clienten en hun relaties. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Als vanzelfsprekend beschik je over een enthousiaste, flexibele en positieve instelling.

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met mevr. S. Beklevic, afdeling Personeel & Organisatie, telefoonnummer 013 - 203 20 44 of via mail [javascript protected email address].