Prima Zorg en Welzijn is een groeiende zorgaanbieder. Medio 2019 hebben wij 74 werknemers in dienst. Wij bieden cultuurspecifieke zorg. Onze medewerkers zijn veelal van Turkse of Marokkaanse komaf. Wij spreken uw taal en ons aanbod is afgestemd op uw wensen. Wij richten ons op (jong)volwassenen en ouderen.

Hoofdvestiging Tilburg

Op onze hoofdvestiging in Tilburg vindt u een dagbesteding voor ouderen en voor (jong)volwassenen. Onze dagbesteding is ingericht met onder andere een huiskamer, een fitness-ruimte, een creatieve ruimte en een restaurant. Voor een foto-impressie van onze vestigingen klikt u op de plaatsnaam: Tilburg, Oss, Breda.

In de Turkse en Marokkaanse cultuur is samen eten een vast en belangrijk onderdeel van de dag. Wij hebben daarom op onze Tilburgse locatie een groot restaurant waar onze cliënten samen eten. 

Ons aanbod

Bij Prima Zorg & Welzijn kunt u terecht voor:

Zorg voor jong en oud

Steeds meer mensen, jong en oud, hebben zorg en begeleiding nodig. Niet altijd kunnen mantelzorgers die zorg nog verlenen. Mensen zoeken dan een instelling en/of organisatie die bij hen past. Daarbij willen zij vooral ook, zowel letterlijk als figuurlijk door de zorgverleners begrepen worden. Passende zorg en begeleiding is erg belangrijk. Het is voor een cliënt belangrijk om zijn of haar problemen te kunnen bespreken.

Voor allochtoon én autochtoon

Prima Zorg en Welzijn gaat uit van de mogelijkheden van haar cliënten. Doel is om in een atmosfeer waarbinnen een cliënt zich thuis voelt een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met culturele en religieuze achtergronden. Bij Prima Zorg & Welzijn is iedereen welkom. Cliënten doen naar eigen kunnen en op eigen tempo zoveel als mogelijk mee aan activiteiten. Zoveel als mogelijk word geprobeerd om cliënten gezamenlijke activiteiten te laten ondernemen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Ga naar 'zorg aanvragen'