Prima Zorg en Welzijn is een groeiende en dynamische organisatie, waarbij kwaliteit en respect de uitgangspunten zijn van onze zorg- en dienstverlening. Dit komt tot uiting in de wijze waarop onze medewerkers en onze cliënten met elkaar omgaan.

Betrokkenheid, inzet en collegialiteit zijn sleutelwoorden die bepalend zijn voor de sfeer in onze organisatie. Als u deze begrippen kunt vertalen in uw beroepshouding, dan dagen wij u uit om bij ons te komen solliciteren en het gesprek met ons aan te gaan. Wij bieden een collegiale werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en vrijwilligers. Hieronder treft u onze actuele vacatures aan. Daarnaast staan wij altijd open voor open sollicitaties.

Voor meer informatie over onderstaande vacatures of over het werken bij Prima Zorg Tilburg e.o. kunt u contact opnemen met afdeling Personeel & Organisatie en vragen naar onze personeelsfunctionaris:

Mevr. S. Beklevic: 013 - 203 20 44
E-mailadres: [javascript protected email address]

Verzorgende Niveau 3 IG

Je levert verzorging, verpleging en begeleiding aan cliënten op basis van in het zorgdossier vastgelegde afspraken. Je verricht de werkzaamheden geheel zelfstandig, binnen de aangegeven kaders en met in achtneming van richtlijnen en protocollen, bij de cliënten thuis. Lees verder